Станбено-деловен комплекс

„Космос“

КОСМОС е современа и модерна архитектонска и дизајнерска композиција интегрирана во најпосакуваниот лендскејп на градот Скопје.
Комплексот директно влијае и на чекорот на урбанизација на непосредната околина.

Имате се што ви е потребно

Заштедете време и нерви да го пронајдете вашиот дом од соништата.

Кој спрат?

Изберете спрат

Кој стан?

Изберете стан

Изберете Тип

Каков тип на стан

Јавете се

Контактирајте агент

Најпрегледувани станови

Да се живее во дом од соништата е успех на секое среќно семејство, не дозволувајте некој да ви ја превземе среќата.
ДВОСОБЕН
ДВОСОБЕН
ДВОСОБЕН
ДВОСОБЕН
ДВОСОБЕН
ДВОСОБЕН
ЕДНОСОБЕН
ТРОСОБЕН
ТРОСОБЕН
ТРОСОБЕН
ТРОСОБЕН
ТРОСОБЕН
ЧЕТВОРОСОБЕН
ЧЕТВОРОСОБЕН
ЧЕТВОРОСОБЕН
505

Вкупно станови

12

Професионални Агенти

145

Успешни продажби

258

Задоволни клиенти