КОНТАКТ ИНФО

Избирањето на домот е една од најголемите одлуки во животот, затоа нашите тимови се секогаш овде за вас да ви помогнат при избирање на најубавиот и најпријатниот дом за вас.

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

+389 02 2445666
+389 71 396 130

info@fine.mk

Имате прашање?

Поставете го вашето прашање, и нашите тимови ке ве контактираат наскоро.