16_viz

Со цел да се постигне високо ниво на практичноста искористете секој агол на вашиот стан.
Употребете интегративни мебелни елементи како што се мала маса и фотелја. Белите и високите ѕидови осветлени со природна светлина го сосдаваат чуството на просторот. Освежетего вашиот стан со поставување на оргинални акварелни цртежи и со декоративни огледала во потесните простории.

Leave a Comment

Your email address will not be published.