СТАН ТИП 02

ДВОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 3,16 m²
БАЊА 5,24 m²
КУЈНА 6,54 m²
 ДНЕВНА 23,87 m²
ТРПЕЗАРИЈА
СПАЛНА 13,23 m²
ТЕРАСА 6,96 m²

Detail

 • Тип: Двособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 59 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties