СТАН ТИП 05

ТРОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 12,12 m²
КУПАТИЛО 3,77 m²
КУЈНА 13,35 m²
ТРПЕЗАРИЈА 7,1 m²
ДНЕВНА 31,77 m²
БАЊА 4,53 m²
СПАЛНА 15,5 m²
ДЕТСКА 9,9 m²
ТЕРАСА 6,71 m²
ТЕРАСА 5,25 m²

*ДОСТАПНИ ОД 8-15 КАТ

Detail

 • Тип: Трособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 110 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties