СТАН ТИП 06

ЧЕТВОРОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 9 m²
КУПАТИЛО 4,1 m²
БАЊА 3,48 m²
СПАЛНА 16,9 m²
ДНЕВНА 25,78 m²
КУЈНА 5,5 m²
ТРПЕЗАРИЈА 6,8 m²
ОСТАВА 2,4 m²
СПАЛНА 17 m²
ДЕТСКА 7,8 m²
ТЕРАСА 11,24 m²

Detail

 • Тип: ЧЕТВОРОСОБЕН
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 110 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties