СТАН ТИП 07

ДВОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 3,09 m²
КУПАТИЛО 3,82 m²
КУЈНА 4,18 m²
ТРПЕЗАРИЈА 5,77 m²
ДНЕВНА 16,8 m²
СПАЛНА 12,14 m²
ТЕРАСА 8,2 m²

Detail

 • Тип: Двособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 54 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties