СТАН ТИП 08

ДВОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 6,22 m²
КУПАТИЛО 3,93 m²
КУЈНА 3,85 m²
ТРПЕЗАРИЈА
ДНЕВНА 17,7 m²
СПАЛНА 9,7 m²
ТЕРАСА 5,6 m²

Detail

 • Тип: Двособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 47 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties