СТАН ТИП 09

ЕДНОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 3,09 m²
КУПАТИЛО 3,57 m²
КУЈНА 5,36 m²
ТРПЕЗАРИЈА 12,78 m²
ДНЕВНА
ТЕРАСА 8,2 m²

Detail

 • Тип: Еднособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 33 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans