СТАН ТИП 10

ТРОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 9,4 m²
КУЈНА 4,15 m²
ДНЕВНА / ТРПЕЗАРИЈА 20 m²
КУПАТИЛО 2,4 m²
ТЕРАСА 6,71 m²
БАЊА 6 m²
ДЕТСКА 13,25 m²
СПАЛНА 13,17 m²

Detail

 • Тип: Трособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 74 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties