СТАН ТИП 11

ДВОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 2,58 m²
КУПАТИЛО 5,57 m²
КУЈНА 3,82 m²
ТРПЕЗАРИЈА 7,18 m²
ДНЕВНА 16,87 m²
СПАЛНА 12,35 m²
ТЕРАСА 5,63 m²

Detail

 • Тип: Двособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 54 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties