СТАН ТИП 12

ДВОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 2,75 m²
КУПАТИЛО 5,29 m²
КУЈНА 6,4 m²
ТРПЕЗАРИЈА 8,31 m²
ДНЕВНА 11,98 m²
СПАЛНА 9,0 m²
ТЕРАСА 4,28 m²

Detail

 • Тип: Двособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 48 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties