СТАН ТИП 13

ТРОСОБЕН

Детали

Соба
ХОДНИК 6,6 m²
КУПАТИЛО 5,51 m²
ДНЕВНА 10,16 m²
КУЈНА 7,26 m²
ТРПЕЗАРИЈА 7,62 m²
ТЕРАСА 4,28 m²
БАЊА 4,2 m²
СПАЛНА 13,73 m²
ДЕТСКА 6,84 m²

Detail

 • Тип: Трособен
 • Опремен: Да/Не
 • Статус: Слободен
 • Квадратура: 62 m2

Amenities

 • Бања
 • Влезен хол
 • Детска соба
 • Дневна / трпезарија
 • Кујна
 • Спална соба
 • Тераса
 • Тоалет

Floor Plans

Similar properties