КАКО ДА СЕ УРЕДУВА МАЛ СТАН

Со пронаоѓањето на вистинската рамнотежа на функсионалноста и декоративноста на малите станови, креираме конфортен простор/ дом. Оворениот концепт на станот со внимателно разграничување на оделните простории треба да имат цел, да се употребуваат мултифункционални мебели и да се преиспитуваат неискористените простории. Искористете вертикални елементи за складирање на ствари под еден оргинизативен систем, што самите ќе го креирате.

Одлучете се за светли бои за вашите внатерешни ѕидови , и оставајте да доминира текстурата и бојата на вашиот мебле и декоративните елементи.

Најнови совети

August 2020
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31