Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Како да се уредува среден стан

Како да се уредува среден стан

Со цел да се постигне високо ниво на практичноста искористете секој агол на вашиот стан.
Употребете интегративни мебелни елементи како што се мала маса и фотелја. Белите и високите ѕидови осветлени со природна светлина го сосдаваат чуството на просторот. Освежетего вашиот стан со поставување на оргинални акварелни цртежи и со декоративни огледала во потесните простории.