Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Како да се уредува мал стан за повеќе луѓе

Како да се уредува мал стан за повеќе луѓе

За да биде вашиот мал стан поголем и удобен, фокусирајте повеќе на мултифункционалноста на просторот. Дневната соба лесно може да се претвори во спална соба со употребување на двојен мебел, кујната и трепезаријата нека создават еден простор, а спланата соба нека ви служи и за работна соба. Унифициратјего просторот со светли боји на ѕидови, мебле, и слични текстури на употребните материали. Добивајте доминациа во просторот со поставување на дрвени минималистички едкоративни елементи.