Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Идеи за дизајн на мало студио: мебел

Идеи за дизајн на мало студио: мебел

Двојната функција е крал во сите најдобри студиски апартмани. Значи, изберете мултифункционален мебел за да заштедите простор. Кога барате идеи за дизајн на мали спални простории, можете да користите рамка за кревет што има скриена преграда за фиоки. Или можеби пробајте иновативна масичка за кафе што може да се прилагоди за да формирате биро.

Исто така, помага да се избере мебел што е наменет за компактни простори. Сепак, не го купувајте секое мини парче мебел што можете да го најдете. Пронајдете рамнотежа помеѓу голем и мал мебел, и воздржете се од затрупување на просторијата со декор.