Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Суштински елементи за дизајн на кујна: бар за појадок

Суштински елементи за дизајн на кујна: бар за појадок

Не само што барот за појадок е одлично место за внимавање на исхраната, туку е и совршено место за додавање удобност во кујната. Овој тренд е кулминација на еволуцијата на две парчиња мебел: трпезариската маса и кујнскиот ,,остров”.

Барoт за појадок може да смести ормани и да има двојно повеќе простор за седење од обичната трпезарија, токму затоа овој тренд е толку популарен. Многу современи домови имаат ,,острови”со седишта и висечки светла кои создаваат убава атмосфера во кујната.