Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Fine Premium Living

Fine Premium Living

ЗОШТО КОМПЛЕКС „FINE PREMIUM LIVING“

Изградбата на комплексот „FINE PREMIUM LIVING“ претставува нов тренд во архитектурата, затоа што се состои од сегменти и содржини со кои ќе се задоволат потребите на сите членови на семејството. Надвор од градскиот метеж, а сепак непосредно до центарот на Скопје, комплексот претставува урбано катче со целосна инфраструктура, модерно место кое ќе располага со супермаркети, градинки, продавници, простор за рекреација и уживање. Едноставно, овој комплекс внесува една нова, поинаква димензија во домувањето и претставува „град“ во Градот.