Играјте со црно-бел текстилен декор

Текстилот е друг начин за играње со црната и белата боја. Перници, килими или модерен тапацир ќе го постават стилот на просторот и ќе му дадат движење на дизајнот додека се држат до црно-белата палета на бои.

 

Дури и ако се одлучите за црно-бел декор на дневната соба, всушност има уште место за некоја боја. Неколку привлечни парчиња во смела нијанса ќе бидат одличендодаток во просторијата и дури би можеле да ви помогнат да го освежите просторот со промената на годишните сезони.

 

Нешто едноставно како еден акцент на дрво, кожен стол или природен килим, исто така, ќе привлечат многу внимание ако се користат во дневна соба.

Најди го најдоброто место за живеење!