Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Fine Holding

Истражи ги нашите понуди

Во близина на...

Градски парк
6.5км

Скопска тврдина Кале
5.1км

Планина Водно
6.8км

Камени мост
4.8км

Станбен објект COSMOPOLITAN

За нас

FINE HOLDING

FINE HOLDING е наследник на ФИНЕ ДОО и неколку други компании кои позади себе имаат повеќе годишно претприемничко искуство. Позади себе, ФИНЕ има семејна традиција од областа на градежништвото и претприемништвото кое датира повеќе од 60 години во македонскиот, европскиот и интернационалниот пазар. FINE ДОО како компанија се појавува на Македонскиот пазар во 2003 година каде претежно се занимава со проектирање и изградба, продавање на станбени и изнајмување на деловни објекти, изградба и менаџирање на приватни студентски домови, угостителство, домашна и меѓународна трговија, земјоделство, енергија, видео продукција и др.

За финансиски олеснувања и повеќе детали кои се однесуваат на станбено-деловниот комплекс ‘‘COSMOPOLITAN‘‘, почитувани можете да се обратите на следниот контакт:
📞 +389 72 910 001 / +389 71 396 130

Најди го најдоброто место за живеење! За да добиеш наша понуда или да те побараме оставете ваши податоци

Наши совети

Совети

Како да се уредува среден стан

Со цел да се постигне високо ниво на практичноста искористете...

Идеи за дизајн на мало студио: мебел

Двојната функција е крал во сите најдобри студиски апартмани....

Играјте со црно-бел текстилен декор

Текстилот е друг начин за играње со црната и белата боја....

Како да се уредува мал стан за повеќе луѓе

За да биде вашиот мал стан поголем и удобен, фокусирајте...