Деловен простор бр. 15

  • ПРИЗЕМЈЕ 32.03 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 26.39
Остава 2.95
Тоалет 2.69
ВКУПНО 32.03

 

Најди го најдоброто место за живеење!