Деловен простор бр. 19

  • ПРИЗЕМЈЕ 54.3 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 50.43
Остава 2.01
Тоалет 1.86
ВКУПНО 54.3

 

Најди го најдоброто место за живеење!