Деловен простор бр. 20

  • ПРИЗЕМЈЕ 97.26 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 93.37
Остава 2.03
Тоалет 1.86
ВКУПНО 97.26

 

Најди го најдоброто место за живеење!