Деловен простор бр. 22

  • ПРИЗЕМЈЕ 49.5 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 40.75
Остава 6.31
Тоалет 2.44
ВКУПНО 49.5

 

Најди го најдоброто место за живеење!