Деловен простор бр. 24

  • ПРИЗЕМЈЕ 46.51 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 38.99
Остава 5.09
Тоалет 2.43
ВКУПНО 46.51

 

Најди го најдоброто место за живеење!