Деловен простор бр. 25

  • ПРИЗЕМЈЕ 38.56 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 31.45
Остава 4.68
Тоалет 2.43
ВКУПНО 38.56

 

Најди го најдоброто место за живеење!