Деловен простор бр. 26

  • ПРИЗЕМЈЕ 45.62 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 38.5
Остава 4.33
Тоалет 2.79
ВКУПНО 45.62

 

Најди го најдоброто место за живеење!