Деловен простор бр. 27

  • ПРИЗЕМЈЕ 38.57 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 31.45
Остава 4.68
Тоалет 2.44
ВКУПНО 38.57

 

Најди го најдоброто место за живеење!