Деловен простор бр. 28

  • ПРИЗЕМЈЕ 45.62 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 38.5
Остава 4.81
Тоалет 2.31
ВКУПНО 45.62

 

Најди го најдоброто место за живеење!