Деловен простор бр. 30

  • ПРИЗЕМЈЕ 45.81 m2
0

 

ПРОСТОРИЈА m2
Деловен простор 38.97
Остава 4.4
Тоалет 2.44
ВКУПНО 45.81

 

Најди го најдоброто место за живеење!