Локација

Ул.Киро Глигоров бб, Гази Баба, Скопје

Контакт

Facebook Instagram

Совети

Како да се уредува мал стан

Со пронаоѓањето на вистинската рамнотежа на функсионалноста и...  Повеќе...

Како да се уредува среден стан

Со цел да се постигне високо ниво на практичноста искористете...  Повеќе...

Како да се уредува голем стан

Големите станови дозволуваат да се справуваат со екстравагатни...  Повеќе...

Како да се уредува мал стан за повеќе луѓе

За да биде вашиот мал стан поголем и удобен, фокусирајте...  Повеќе...

Идеи за дизајн на мало студио: мебел

Двојната функција е крал во сите најдобри студиски апартмани....  Повеќе...

Играјте со црно-бел текстилен декор

Текстилот е друг начин за играње со црната и белата боја....  Повеќе...

Суштински елементи за дизајн на кујна: бар за појадок

Не само што барот за појадок е одлично место за внимавање...  Повеќе...

Идеи за поставеност во мал стан

Зонирањето, дефинирајќи различни области, е суштинска алатка...  Повеќе...